понеделник, 25 март 2013 г.

VIII Санкт-Петербургски международен книжен салон





От 25 до 28 април 2013 г. в Санкт- Петербург ще се проведе ежегодния панаир „Санкт-Петербургски международен книжен салон”. 

Този панаир се провежда от 8 години и се превърна в най-големият панаир на книгата в Северозападен регион на Русия. Негови организатори са правителството на Санкт- Петербург и Руски книжен съюз. 
Изложители и търговци участват в голямо разнообразие от делови събития, докато широката аудитория се радва на срещи с автори, презентации и четения. С оглед популяризиране на руската литература в международен план, книжният салон в Санкт-Петербург приветства международни издатели, литературни агенти и разузнавачи, предоставяйки им възможност за запознаване с руския издателски пазар.  
Тази година панаирът ще се проведе в Централна изложбена зала „Манеж” като основната тема е посветена на 400-годишнината на царската династия Романови и Фантастичния свят на братя Стругацки.
Посетителите ще имат възможността да се запознаят с последните новини около книжния пазар, да си закупят книги на по- ниски цени и да се срещнат с любими автори.


Програма:
24 април- Ден на книгата и авторското право
25 април- Откриване на панаира
26 април- Ден на обучение и саморазвитие
27 април- Ден на детето на панаира
28 април- Ден на семейството 

Автор: Бетина Санкова 

Източници: 

Няма коментари:

Публикуване на коментар